smartphonecover

Cover til din iPhone og smartphone

Smartphone covers typer

smartphone cover

Vi lever i en verden, hvor der er rigtig mange muligheder. Dette gælder indenfor uddannelse, job, produkter, ferier mm. Desuden er der faktisk også rigtig mange muligheder indenfor de enkelte produkter og forbrugerkøb. Da denne hjemmeside omhandler smartphone covers, så får du her de forskellige muligheder med smartphone covers.

Smartphone covers er ikke bare et standard cover man køber, da der findes forskellige typer af smartphone covers. Der alt fra usynlige covers til kæmpe store covers.

Her får du 5 typer af smartphone covers, som er de mest almindelige i Danmark.

Bløde covers
Bløde smartphone covers er øgenavnet til de smartphone covers, der kun beskytter imod ridser. Det er covers, der bliver ”klistret” på din smartphone. På denne måde bevarer du dit design, og din smartphone bliver hverken længere eller bredere pga. et smartphone cover.

Hvis du gerne vil beskytte din smartphone imod ridser, så er denne type smartphone covers det bedste valg. Du beholder nemlig også dit smukke smartphone design med bløde covers.

Hårde covers

Hårde smartphone covers er præcis det som navnet siger. Det er hårde smartphone covers. Disse covers passer til din smartphone i sådan en grad, at den ”indelukker” din smartphone i en boks. På denne måde beskyttes din smartphone imod tab, men også imod ridser.

Desværre er hårde smartphone covers ofte med til at skjule smartphone designet. Hvis du vægter design højt på din smartphone, så er dette et utilfredsstillende valg for nogle. Vil du derimod gerne beskytte din smartphone imod tab, så er det en rigtig god løsning.

Usynlige smartphone covers
Disse smartphone covers er som navnet antyder: usynlige. Disse covers lader din smartphone skinne igennem, så man kan se din smartphones flotte design. Du skal huske på, at hvis du køber en hård smartphone cover, der er usynlig, så bliver smartphone designet ikke vist i ligeså høj grad, som hvis det var et blødt cover.

Du kan selvfølgelig få bløde og usynlige smartphone covers, men disse beskytter kun mod ridser og er ikke så effektive imod tab af en smartphone.

Farvede smartphone covers
Der findes rigtig mange forskellige smartphone covers, der er farvede. Disse covers er til den smartphone bruger, der gerne vil have en personlig smartphone. Du kan finde rigtig mange ”klistermærke”-lignende smartphone covers. Det kan blandt andet være af dit største idol, men også smukke farver og mønstre.

Du kan få farvede smartphone covers i både bløde og hårde typer. De farvede og bløde typer ser bedre ud, da de er klistret helt tæt på din smartphone.

Smartphone tasker/etui
Sidst men ikke mindst, så findes der også tasker/etui til smartphones. Du putter bare din smartphone ind i en taske/etui, også er den beskyttet. Ulemperne er at du ikke kan beskytte din smartphone, når du bruger den, da din smartphone kun beskyttes når den er inde i tasken/etui.

Men taber du tit din smartphone, når den skal op ad lommen, så er dette et godt valg. Man kan få smartphone tasker/etui i mange forskellige materialer, så det er helt efter smag og behag. Der er også mange farver, mønstre og modeller, så der er frit slag på hylden. En af de store fordele er jo, at uheldige bump ikke kan skade din smartphone, når den ligger i en taske/etui.

smartphone cover


Søg

Popular