smartphonecover

Cover til din iPhone og smartphone

Smartphone cover til Samsung

smartphone cover

Samsung er helt klart en af de største elektronikproducenter i verden, og de følger også rigtig godt med på smartphone markedet. Det siges at de vil slå Nokia ud af banen inden slutningen af 2011, som den absolut største smartphone producent i verden.

Der vil derfor absolut være flere mennesker, der har en smartphone af mærket Samsung. Det er derfor også forståeligt at flere og flere smartphone covers kommer til, som udelukkende specialiserer sig indenfor Samsung smartphones. Der er allerede en hel masse smartphone covers til Samsung, men der kommer mange flere indenfor et lille års tid.

Samsung er kendt for at være robuste og holdbare telefoner, og det bliver de såmænd også ved med at være. Mange køber et blødt cover til sin Samsung smartphone, da man gerne vil undgå ridser på selve touchskærmen. Her er det blandt andet invisible shield-agtige smartphone covers, der benyttes til den slags opgaver. Man kan sige at selvom disse smartphone covers ikke er så effektive imod tab, så er de stadig meget populære, da vi forbrugere er blevet bedre til at passe på vores ting. Det motiverer os også, at sådanne smartphones koster flere tusinde kroner.

Selvom bløde smartphone covers er anbefalelsesværdigt, så betyder det ikke at de hårde covers ikke er der mere. Der er stadig rigtig mange forbrugere, der har en Samsung smartphone med hårdt cover. De hårde covers er rigtig gode, netop fordi de beskytter imod tab.

Så hvis du er den type, der altid taber sin smartphone, eller hvis den altid ryger ud af lommen på dig, når du ligger/sidder ned, så er hårde smartphone covers lige noget for dig. Det er nemlig ærgerligt at en smartphone går i stykker, hvis man kommer til at tabe den fra et uheldigt sted.

Det koster nemlig mange penge at få en reparation, og har man ikke en forsikring der dækker, så står man til en kæmpe regning, hvis man vil have sin smartphone repareret. Der er selvfølgelig også mange andre ting der er vigtige, blandt andet det der er i din smartphone.

Tænk på alle de minder der er i din smartphone, som f.eks. billeder, beskeder, videoer og meget andet. Det er uerstattelige ting, og det er ting som former dit liv og din personlighed. Disse ting er svære at erstatte og det er noget man ikke kan købe for penge, så det er vigtigt at man beskytter sin smartphone imod både ridser, men også faretruende tab.

Skal du derfor have et smartphone cover til en Samsung, så husk at det er en billig løsning, der er effektiv og kan i diverse tilfælde redde din smartphone og dine billeder, videoer, beskeder mm.

smartphone cover


Søg

Popular